Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını onarmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı düzen otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın ve ivedili gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu dizi temelı modellerde uygun kapı koluna mümasil. 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Binalarda kullanılan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın merdivenleri şiddetli nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page